Search
Close this search box.

SvD Näringsliv smygsäljer

Svenska Dagbladet Näringsliv har mycket hög svansföring när det gäller att granska framför allt banker och finansvärlden, inte minst genom tidigare medarbetaren Carolina Neurath som nu gått till SVT. De beskyller ofta banker och andra aktörer i finansbranschen för att fuska, vara otydliga, skarva regler etc. Därför är det rätt intressant att SvD Näringsliv regelbundet ger företaget MittBolån gratis reklam på nyhetsplats. Detta hade kanske varit mindre intressant om det inte vore så att både SvD och MittBolån ägs av Schibstedt men ingenstans framgår det i de nyhetsartiklar jag hittat. I den här artikeln från 17 november 2014 kritiseras till exempel bankerna för höga räntekostnader. Mitt Bolån intervjuas och ska föreställa någon sorts oberoende kommentator, trots att detta snarare ska...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon