Search
Close this search box.

Sanningen-Coop = 1 – 0

  Jag har tidigare skrivit om rättegången mot Coop och deras oseriösa reklamfilmer "Ekoeffekten" och "Amelia testar ekoeffekten". De stämdes av Svenskt Växtskydd, som är organisationen vars medlemmar tillverkar både de bekämpningsmedel man använder i ekologisk odling och konventionell, dvs vanlig odling. För det är inte som många tror noll kemikalier i ekologiskt, bara andra sorter. För att Coop använt ord som gifter och andra oseriösa påståenden. Och hela undersökningen var dessutom skev eftersom de inte mätte de medel som finns i eko, bara de i vanligt mat. Givetvis sjunker ett ämne i kroppen om du slutar äta det. Om du t ex ska mäta halten alkohol och slutar dricka alkohol och istället dricker kaffe kommer mängden alkohol givetvis...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon