Sök
Stäng denna sökruta.

HRF och den roliga boken

Handels- och restaurangfacket (HRF) som är en del av mäktiga LO har tydligen en bok de ger ut. Den heter "Galoschjesus och frukostflingorna" Låter ju kul. HRF samlade alltså in 2 400 ord från medlemmar och sedan har den ihärdiga redaktören Barbro Andersson sammanställt alla ord. Devisen verkar ha varit "Alla ska med". För hur kan man annars förklara att HRF valt ut även dessa....färgstarka uttryck i sin officiella bok. Flickor = pratglada trevliga damer vid bord oavsett ålder, även böggäng Jag vet inte vad ni tycker men själv tycker jag "flickor" är rätt otrevligt att kalla ett gäng med homosexuella män. Böggäng är trevligare faktiskt. Det tror jag även bögar tycker. Ett annat ord som HRF gärna vill sprida...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon