Moderaterna tar tag i frågan om Ibn Rushd

All opinionsbildning syftar till att i huvudsak nå politiker som i sin tur har makten att förändra saker.

Hur man använder sociala medier för att uppnå det och den typen av ny media som jag själv tillhör har jag skrivit en bok om som ni faktiskt redan nu kan bevaka på Bokus och sedan förbeställa. 

Klicka här för att komma till min nya bok. 

Idag fick jag bekräftelse på att mina inlägg om Ibn Rushds hotellaffärer nått dit.

Redan igår meddelade Moderaternas representant i Folkbildningsrådets styrelse och ordförande i Konstitutionsutskottet Andreas Norlén på Twitter att han begärt att hotellet diskuteras på nästa styrelsemöte.

Idag publicerades en skriftlig fråga till ansvarigt statsråd Anna Ekström som Elisabeth Svantesson, talesperson i arbetsmarknads- och integrationsfrågor lämnade in igår.

Hjulen är i rullning. För det är den här vägen det måste gå när det gäller statsbidrag. Först kräver politiker svar från både ansvarig myndighet och ansvariga politiker. Sedan är det i sin tur deras ansvar att se till att en granskning genomförs som förhoppningsvis resulterar i att Ibn Rushd får betala tillbaka pengarna.

Om ett studieförbund vill köpa ett hotell eller annan fastighet får de precis som alla andra låna pengarna i bank. I vigga aningslösa skattebetalare på hela kakan.

 

 

 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!