Sök
Stäng denna sökruta.

Moderaterna tar tag i frågan om Ibn Rushd

All opinionsbildning syftar till att i huvudsak nå politiker som i sin tur har makten att förändra saker. Hur man använder sociala medier för att uppnå det och den typen av ny media som jag själv tillhör har jag skrivit en bok om som ni faktiskt redan nu kan bevaka på Bokus och sedan förbeställa.  Klicka här för att komma till min nya bok.  Idag fick jag bekräftelse på att mina inlägg om Ibn Rushds hotellaffärer nått dit. Redan igår meddelade Moderaternas representant i Folkbildningsrådets styrelse och ordförande i Konstitutionsutskottet Andreas Norlén på Twitter att han begärt att hotellet diskuteras på nästa styrelsemöte. Idag publicerades en skriftlig fråga till ansvarigt statsråd Anna Ekström som Elisabeth Svantesson, talesperson i arbetsmarknads- och integrationsfrågor...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon