Moderaterna tar tag i frågan om Ibn Rushd


All opinionsbildning syftar till att i huvudsak nå politiker som i sin tur har makten att förändra saker.

Hur man använder sociala medier för att uppnå det och den typen av ny media som jag själv tillhör har jag skrivit en bok om som ni faktiskt redan nu kan bevaka på Bokus och sedan förbeställa. 

Klicka här för att komma till min nya bok. 

Idag fick jag bekräftelse på att mina inlägg om Ibn Rushds hotellaffärer nått dit.

Redan igår meddelade Moderaternas representant i Folkbildningsrådets styrelse och ordförande i Konstitutionsutskottet Andreas Norlén på Twitter att han begärt att hotellet diskuteras på nästa styrelsemöte.

Idag publicerades en skriftlig fråga till ansvarigt statsråd Anna Ekström som Elisabeth Svantesson, talesperson i arbetsmarknads- och integrationsfrågor lämnade in igår.

Hjulen är i rullning. För det är den här vägen det måste gå när det gäller statsbidrag. Först kräver politiker svar från både ansvarig myndighet och ansvariga politiker. Sedan är det i sin tur deras ansvar att se till att en granskning genomförs som förhoppningsvis resulterar i att Ibn Rushd får betala tillbaka pengarna.

Om ett studieförbund vill köpa ett hotell eller annan fastighet får de precis som alla andra låna pengarna i bank. I vigga aningslösa skattebetalare på hela kakan.

4 kommentarer till Moderaterna tar tag i frågan om Ibn Rushd

  1. Otroligt spännande att få ta del av svaret från Anna Ekström.
    Samt så småningom total redogörelse för hur svenska skattemedel kan hamna i en sluten muslimsk stiftelse och vart pengarna sedan hamnar.

  2. Nog för att Adlibris tråkigt nog gått och blivit ett riktigt SJW-fäste på senare år, men varför i allsin dar länkar du (av alla människor!) till Bokus? Ingår de inte längre i KF?

    1. Helt enkelt för att min bok är en mindre titel och de är mindre så jag har chans att hamna på deras lista men inte Adlibris. Säljtaktik. Jag är inte en känd deckarförfattare utan har skrivit en smal bok i kommunikation så jag behöver vara smart när jag lanserar.

  3. “……väcker en fråga hur Ibn Rushd använder statliga medel” skriver Svantesson. Det väcker snarare en fråga hur staten använder skattemedel. Det är helt oanständigt att lämna bidrag till föreningar. Finns det inte medlemmar som vill betala så skall inte skattebetalarna behöva göra det.
    Och hotellet är bara en delfråga – den allvarligaste tycks vara skojet med kurserna. Jag antar att allt detta startade och pågick redan på alliansens tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap