Search
Close this search box.

Hallå alla som saknar min podd Borgarbrackor!

Jag tänkte göra en liten marknadsundersökning här. Min podd Borgarbrackor har ju tyvärr legat nere ett år nu för att jag skrivit två böcker på 12 månader. Men nu är en utgiven och en kommer i augusti. Jag har dock inte kunnat prioritera podden för att jag rent krass går back på den. Jag har ingen finansiering för den och dessutom kostnader i form av min arbetstid, klippning och program för distribution och klippning. Bara kostnaderna är nog 1500 kronor per avsnitt. Då ingår inte en minut av min egen arbetstid. Jag tänkte kanske försöka Kickstarta finansiering för podden, säg för 12 avsnitt i alla fall. Finns det något som skulle tänka sig att bidra in till en sådan? Ni...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon