Sök
Stäng denna sökruta.

Ursäkt? Eller inte?

Jag har funderat lite grann på det här med ursäkter. För det har under en period nu framförts krav på sådana, ibland direkt adresserade till något, till exempel Moderaterna, ibland och vanligare, mer svepande. Just dessa ursäkter avkrävs på grund av migrationsfrågan men dessa krav poppar upp då och då historiskt när det gäller något särskilt politikområde. Få saker har väl varit så infekterade som just migrationsdebatten så det är inte konstigt att ursäkten gäller den. Att avkräva ursäkter från politiker för ditt och datt är inget nytt, det händer regelbundet. Antingen från något de sagt eller något politiskt beslut de fattat nyligen eller för länge sedan. Men nu gäller ursäkten debatten och de som ska be om ursäkt är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon