Sök
Stäng denna sökruta.

Moraliststopparen

Jag är som ni som följer den här bloggen vet djupt engagerad i personlig frihet alldeles oavsett vad det handlar om. Vissa tycker att det är okej att göra undantag i kravet på att vuxna människor ska få bestämma själva hur de lever sitt liv bara för att de hatar rökning. Det gör inte jag. All form av moralism och uppfostrande av vuxna människor ska bort. Jag har därför gjort en liten film om det.  ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon