Sök
Stäng denna sökruta.

Svenska Manliga Målareförbundet strikes again

För ett år sedan, närmare bestämt den 8 april 2016, skrev jag ett inlägg om att LO-förbundet Målarna bestämt sig för att strejka.  Detta firade de med tårta. Strejk är en av de bästa sakerna en LO-gubbe med reflexväst älskar nämligen, i synnerhet Målarna. De gillar strejk så mycket att de förbeställde 35 tårtor från ett bageri i Älvsjö. Det måste man nämligen göra om man vill ha 35 likadana tårtor. De beställde tårtorna en vecka de utlyste strejken.   Nu är det såklart dags igen och som LO alltid fungerar är därför allt tillåtet. Hitta på saker till exempel. Det vi kan kalla lögn med ett gammalt ord, eller alternativa fakta med ett nyare. De hittar på vad...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon