Viralgranskaren hade fel och Alhassani hittar på

The never ending story, skulle man kalla den här SAS/slöj-debatten som nu rasat sedan innan valborg.

Och den fortsätter.

Igår svarade jag, som en del av er kanske noterade, på Metros frågor från Viralgranskaren. Men på min egen blogg. De fick väldigt bråttom och slängde sedan ut det hafsverk till granskning som nu ligger ute.

Sedan fick Viralgranskaren viralgranska sitt eget inlägg. För de hittade sakfel och fick införa en rättning mindre än ett dygn efter att de publicerat inlägget. Den här rättelsen upptäckte jag i morse.

Huvudpersonen här, Aye Alhassani, skrev en mycket upprörd och arg debattartikel i Nyheter24 som svar på mina inlägg på bloggen, där hon bland annat kallar mig islamofob, att jag sprider konspirationsteorier och manipulerar information.

Hon avslutar storstilat med att meddela att hon nu polisanmält mig. För vad framgick inte. Artikeln publicerades den 5 maj klockan 14.30.

Den 6 maj mailade jag därför polismyndigheten i Stockholm för att få veta om jag är polisanmäld.

Det svaret kom idag.

”Polisen kan inte finna någon aktuell polisanmälan mot dig

Virangranskaren publicerar inlägg med sakfel och slöjaktivisten själv hittar bevisligen bara på saker i artiklar och uttalanden. 

Tror att det detta räcker som kommentar faktiskt.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!