Viralgranskaren hade fel och Alhassani hittar på


The never ending story, skulle man kalla den här SAS/slöj-debatten som nu rasat sedan innan valborg.

Och den fortsätter.

Igår svarade jag, som en del av er kanske noterade, på Metros frågor från Viralgranskaren. Men på min egen blogg. De fick väldigt bråttom och slängde sedan ut det hafsverk till granskning som nu ligger ute.

Sedan fick Viralgranskaren viralgranska sitt eget inlägg. För de hittade sakfel och fick införa en rättning mindre än ett dygn efter att de publicerat inlägget. Den här rättelsen upptäckte jag i morse.

Huvudpersonen här, Aye Alhassani, skrev en mycket upprörd och arg debattartikel i Nyheter24 som svar på mina inlägg på bloggen, där hon bland annat kallar mig islamofob, att jag sprider konspirationsteorier och manipulerar information.

Hon avslutar storstilat med att meddela att hon nu polisanmält mig. För vad framgick inte. Artikeln publicerades den 5 maj klockan 14.30.

Den 6 maj mailade jag därför polismyndigheten i Stockholm för att få veta om jag är polisanmäld.

Det svaret kom idag.

“Polisen kan inte finna någon aktuell polisanmälan mot dig

Virangranskaren publicerar inlägg med sakfel och slöjaktivisten själv hittar bevisligen bara på saker i artiklar och uttalanden. 

Tror att det detta räcker som kommentar faktiskt.

9 kommentarer till Viralgranskaren hade fel och Alhassani hittar på

 1. Människan verkar ju vara en mytoman… Känner på mig att det finns många skelett i den där garderoben…

 2. Hej,

  Igen har du fått dom att exponera sig rejält och bara se löjliga ut, var ju rätt uppenbart att viralgranskaren tänkte torpedera dig men det gick ju sådär…

  Finns ju ett större verktyg kvar i lådan och det är väl att en av våra tidningar ger sig på dig, AB ligger väl nära till hands givet hur du röstar.

  En vinkel vore ju att blanda korten lite och göra kopplingar mellan SD – din man – dig eftersom det väl var en diskussion om det förut?

  Då du nu börjar lära dig trollbekämpning så torde du överleva den smällen också 🙂

  Hur som, tråkigt att viralgranskaren har gått med på den mörka sidan (star wars referens!) och inte klarar att vara objektiv. Har länge upprörts över att tidningar blivit ett vapen för somliga att pulvrisera sina meningsmotståndare, allt tillåtet.

 3. Såg precis att anders lindberg redan hakat på viralgranskaren och gör sitt bästa för att misskreditera dig, var ett par steg efter där…

  Har du funderat på om det finns kommersiella kopplingar mellan twittervänstern som rusar till försvar och islamisterna?

  Vild gissning är att pengarna isåfall går från islamisternas bidrag till de som aktivt stödjer, typ lindberg, kanske värt att rota i?

  Det är så pass stora belopp som betalas ut i bidrag att det finns potentiella tiotals miljoner i “gåvor” att ge till personer på oponionsbildande positioner i samhället som tack för aktivt stöd.

  Har ganska varit runt mycket internationellt och har en bra uppfattning hur olika länder fungerar och efter vad du har exponerat känns det som självklart att islamisterna försöker få med sig oponionsbildare genom “gåvor”.

 4. Totalt manglade. Haha…

  Det räcker med att säga sanningen, det behövs inga konspirationsteorier eller förtal.

 5. “Islamofobi “är ett ord som islamister använder sig av när de vill utmåla islam som “fredens religion “. Det är den inte, utan en mycket farlig ideologi som uppmanar till mord på alla “otrogna “, och speciellt mord på judar! Enligt islamisterna kommer träd och buskar att bli levande på “domedagen ” och ropa: Allahs tjänare kom hit, en jude gömmer sig bakom mig. Kom hit och döda honom! Fobi? Nej, definitivt inte.

 6. 1) Jag blir jävligt upprörd över hur någon på rättsavdelningen hos polisen hänvisar till Offentlighets- och sekretesslagen (genom att skriva stora bokstäver lite här och där)

  2) Det kan vara så att anmälan är upprättad mot dig baserat på namn och utan personnummer och att de helt enkelt inte hunnit diarieföra och koppla samman än.

  3) Det borde vara fråga om ärekränkning eller förtalsbrott och det faller inte under allmänt åtal så hon borde väl ändå skriva till tingsrätten istället för till polisen?

 7. Ja, det räcker och blir över. Gillar ditt sätt att ge svar på tal.

  Det framgår tydligt att det enda kortet dina motståndare har att spela är islamofobikortet. Möjligen kommer även rasistkortet att spelas ut. Fast då brukar dessa stollar vara ytterligt desperata. Vilket de synes vara på väg att bli nu.

 8. Viralgranskaren skriver även att hon nekats jobb hos SAS. Vilket inte stämmer. Hon blev erbjuden jobb på samma villkor som alla andra, men tackade själv nej till det erbjudna arbete.

 9. Problemet med viralgranskaren är att de som skriver inte är tillräckligt kompetenta för uppgiften. Vilket är synd för tanken är god.
  I det här fallet är deras granskning så luddigt formulerad att de snarare rör till det ytterligare istället för tvärtom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap