Sök
Stäng denna sökruta.

Viralgranskaren hade fel och Alhassani hittar på

The never ending story, skulle man kalla den här SAS/slöj-debatten som nu rasat sedan innan valborg. Och den fortsätter. Igår svarade jag, som en del av er kanske noterade, på Metros frågor från Viralgranskaren. Men på min egen blogg. De fick väldigt bråttom och slängde sedan ut det hafsverk till granskning som nu ligger ute. Sedan fick Viralgranskaren viralgranska sitt eget inlägg. För de hittade sakfel och fick införa en rättning mindre än ett dygn efter att de publicerat inlägget. Den här rättelsen upptäckte jag i morse. Huvudpersonen här, Aye Alhassani, skrev en mycket upprörd och arg debattartikel i Nyheter24 som svar på mina inlägg på bloggen, där hon bland annat kallar mig islamofob, att jag sprider konspirationsteorier och manipulerar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon