Sök
Stäng denna sökruta.

Kommunals återbäring för partistödet till S

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen, är en känd fras från Robin Hood. Fast här handlar det inte om skatt så mycket som bara återbäring. Betalt helt enkelt. I veckan meddelade regeringen att de vill ta bort karensdagen och införa ett "karensavdrag" istället.  Regeringen och de gamla kommunisterna gjorde gemensamt utspel. Detta är ingen ny idé utan något fackförbundet Kommunal bland annat drivit i många år.  2011 skrev dåvarande förbundsordförande i Kommunal Anneli Nordström en artikel i Norrländska Socialdemokraten om exakt detta.  Nuvarande ordförande för Kommunal skrev en artikel i Dagens Samhälle som krävde exakt detta den 3 mars 2015. Han skrev även tillsammans med före detta ordförande Nordström den 23 juni 2013 exakt samma sak i Svenska Dagbladet.  Jag skulle...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon