Sök
Stäng denna sökruta.

Viralgranskaren hörde av sig

  Idag på väg till ett lunchmöte fick jag plötsligt ett sms. Jag hade haft telefonen på Stör ej hela förmiddagen för att jag behövde jobba ostört. Jag svarar dessutom aldrig i telefonen för okända nummer på grund av otrevliga samtal eller, som de flesta är, trevliga men långa samtal från läsare och andra. Jag har tyvärr inte tid att prata i telefonen om det inte är jätteviktigt, som från min farmor. Sannolikheten att de på Metro och Viralgranskaren vill granska något jag skrivit har ökat i takt med att bloggens storlek och räckvidd ökar så jag blev inte förvånad egentligen. Slöj-historien blev viral. De gör bara sitt jobb och därför är det heller inte intressant vad personen heter...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon