Sök
Stäng denna sökruta.

Nya offensiven från muslimska aktivister

Jag skrev igår om SAS-debatten och slöjan som egentligen inte alls handlar om jobb utan om aktivism från muslimer som hittat ett nytt sätt att få uppmärksamhet, makt och pengar. Det finns flera bevis för att det inte handlar om något annat och som jag visade igår. Men det finns mera. Den 26 april kl 12.46 publicerades Expressen nyheten om Alhassani och slöjan. Det vill säga dagen efter dagen hon själv hävdar hade intervjun. Sedan i SVT.  Intervjun med Aye Alhassani publicerades kl. 13.23 den 26 april, alltså en trekvart efter Expressen. 22 minuter senare publicerades samma nyhet i Aftonbladet. Redan den 19 april lades denna post upp i Facebookgruppen för demon Rätten till våra kroppar planerat, alltså den aktivitet Alhassani ville...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon