Search
Close this search box.

En dag demonstration, 364 dagar fest

Skenhelig. Ett bra ord att beskriva svensk fackföreningsrörelse. Ett annat ord är dubbelmoral. De har inga problem att kräva att andra inte ska göra vinster men tjäna stora pengar själva. Och det har heller inga problem med att demonstrera en dag per år men de övriga 364 dagarna festa och leva loppan för medlemmarnas pengar. Som den senaste i raden av skandaler som kontinuerligt briserar kring LO - Transportarbetarförbundets numera före detta ordförande som bjöd polare på resa och köpte starksprit och lyxmat för medlemspengar. Alkohol är för övrigt den vanligaste skandalen inom LO alldeles oavsett hur många akoholpolicys som skrivs. Kommunal langade till exempel lådvis med vin till sin festvåning från sin lyxkrog.  Kommunal gick för övrigt 320 miljoner...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon