Sök
Stäng denna sökruta.

Bostadspolitiken och vänstern, del 2

I mitt första inlägg kartlade jag hur den autonoma vänstern samlas kring bostadsfrågan, närmare bestämt hyresrätten. Att få reda på vilka personer som ligger bakom de olika föreningarna är som sagt svårt. Allt åt alla, som är en våldsam extremistorganisation enligt regeringens samordnare klassificering, är mest intressant eftersom de verkar vara ett av naven för den autonoma vänstern idag. Efter ett tips kan jag avslöja att före detta Hyresgästföreningens ordförande Barbro Engmans son Micke Nordin är en av de drivande.  Barbro Engman hette fram till 1994 Engman-Nordin och har fyra barn, varav Mikael är ett. Nu menar jag inte att Engman har något ansvar över vad hennes vuxna son gör, bara att kopplingarna mellan den autonoma vänstern, bostadsdebatten och Hyresgästföreningen i allra...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon