Search
Close this search box.

Autonoma vänsterns nya arena – bostadspolitiken

Uppdatering 29/4: På förekommen anledning: alla de YIMBY-personer som nu hört av sig och är upprörda över att vara i så dåligt sällskap - jag har med loggan för Yimby Gbg i bilden för att: 1) de är med i Bostadsvrålet 2) är en central aktör vad gäller bostadsdebatten i Göteborg. På samma bild finns även exvis ABF och PRO. Jag har inte hävdat någonstans att samtliga på bilden tillhör autonoma vänstern. Yimby Gbg tillhör dem lika mycket som PRO gör det. Men att inte ta med loggan trots att de är med i Bostadsvrålet och är en central aktör vad gäller bostadspolitiken som förs från Göteborg vore tjänstefel.  ........................................................................................................................................... Vart tog AFA och resten av den autonoma våldsvänstern vägen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon