Sök
Stäng denna sökruta.

Allt-är-farlig-mannen strikes again

  Svensk politiks allra klåfingrigaste minister har hittat nytt villebråd i jakten på att skydda alla vuxna från sina egna beslut - läsken. För det räcker inte med att förbjuda chokladcigaretter, varna folk för att sitta eller att vilja ändra demokratins fundament grundlagen för att kunna täcka cigarettpaket med bilder på cancer. Det räcker inte heller med att försöka tvinga ner all sorts tobak att smusslas med under disk som sprit under förbudstiden med den enda men mycket stora skillnaden att tobak är lagligt. Nix. Nu ska cola-flaskan väck. Detta opium för folket.  För det är ju det här gamla vanliga. Människor klarar inte av att ta hand om sig själva. Alltså måste politikerna göra det. För alla är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon