Sök
Stäng denna sökruta.

SVT och trollboken

SVT är liksom alla andra traditionella medier mycket aktiva i debatten om sociala medier. Min kommande bok om påverkan och sociala medier handlar om bland annat det. De driver som mediebolagen på debatten inte ur något altruistiskt motiv om demokrati utan på grund av att informationsmonopolet är brutet och makten delad. Nu har SVT släppt en liten digital bok om näthat "Trollsnack - en liten guide till näthatets retorik".   Det låter som ett bra initiativ om det inte vore så att SVT medvetet blandar ihop allt möjligt med näthat. Ett vanligt trick i debatten om tonläget online är att utgå från premissen att allt var så mycket bättre förut. Med förut menar man före sociala medier. Ibland till och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon