Sök
Stäng denna sökruta.

Statsrådens förening vill skapa trollarmé

  Hanif Bali upptäckte nyss att Stockholms Arbetarekommuns motioner till kongressen i helgen, det vill säga den S-förening som Stefan Löfven, Ylva Johansson, Anders Ygeman och Annika Strandhäll tillhör, skickar en mycket märklig motion till kongressen.   Detta är inte ett förslag från Stockholms Allmänna Kvinnoklubb i största allmänhet utan föreningen i Stockholm antog alltså motionen och skickade in den till kongressen. Detta innebär i klartext att statsråden Ygeman, Strandhäll, Johansson samt statsministern står bakom den för de är medlemmar i den föreningen. Och förslaget är alltså att Socialdemokraterna startar utbildningar i hur man startar anonyma Facebook-konton samt organisera är gräsrotsarmé av troll på sociala medier, med målsättningen 100 000. Att en del av ett parti ens föreslår att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon