Sök
Stäng denna sökruta.

Naturskydds-föreningen – en opinionsbildande stormakt

Det är lätt att tro att Naturskyddsföreningen (SNF) bara vill väl. De kan inte ha några andra skäl än att ideellt kämpa för att alla ska få det bra genom en alturism stor nog att passa den största varianten av Fjällräven-kånken. Många får uppfattningen att de faktiskt nästan är en myndighet. Som Naturvårdsverket. Det är ju bara ett gäng före detta fältbiologer och scouter som vill rädda världen. Eller? I själva verket är det landets mest säljinriktade professionella åsiktsmaskin som dessutom tack vare sina gamla kompisar i Miljöpartiet nu sitter med den politiska makten i en liten ask. De är 145 personer. 23 personer jobbar med marknadsföring, 22 personer med kommunikation, 22 jobbar med mobilisering och 17 jobbar med att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon