Sök
Stäng denna sökruta.

Jantelags-skatter och LO-gåvor

Vi har som bekant förärats med landets historiskt i särklass sämsta regeringen och en statsminister med lägst förtroendesiffror en sittande statsminister i högkonjunktur någonsin haft. Och lägst förtroende i näringslivet. Utåt sett kallar de sig Samarbetsregeringen men internt refererar sossar till regeringen som en socialdemokratisk. Ingen har kommit över nesligheten att tvingas dela makten och överallt vittnas det om en stämning som ett dåligt äktenskap. Kylan sitter i väggarna. Miljöpartiet ligger äntligen under spärren där de hör hemma, en av få positiva saker med den här imponerande usla regeringen. Vad har de då uträttat sedan de tillträdde den 3 oktober 2014? I raden av dåliga idéer och förslag utkristalliserar sig ett mönster av förslag som man kan kategorisera i två...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon