Sök
Stäng denna sökruta.

S-kongressens motioner, del 1

954 sidor.  Det är sossarnas motionshög till kongressen i april, som släpptes offentligt i förrgår. Den första högen alltså. Den delen de kallar "Jobb och tillväxt för framtidstro". Men som borde kallas "Facklig makt och företagen ska bort". Jag har inte hunnit läsa resten av motionerna, som ni kanske förstår. Men jag har läst dessa nästan 1000 sidor och eftersom jag är mest intresserad av skatter och företagande började med den delen. Av de nästan 1 000 sidorna är nog motion A414 min favorit. Den går sammanfattningsvis ut på att vara arbetslös, det är inte individens fel utan företagens. Och att de därför ska vara skyldiga att ordna jobb åt de personer de säger upp. Ett sätt att lösa arbetslösheten...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon