Search
Close this search box.

Kommunal och tuppen

Att det stormats kring fackförbundet Kommunal är det många som känner till. Bara för ett år sedan avslöjade Aftonbladet i en förtjänstfull granskning, med all säkerhet via en intern läcka eftersom en del saker hade varit omöjliga att få reda på annars (Marholmen drevs till ex av kommanditbolaget Lyran och KB har inga publika årsredovisningar). Det var allt från porrshower på egenägda lyxkrogen och privata vinfester betalda av medlemmar till hotellbesök med familjien på somrarna på egenägda hotellet i skärgården.     Marholmen är nu såld, för 14,5 miljoner kronor. En annan rolig grej med Kommunal som färre kommer ihåg är nog att de 2012 tänkte byta namn. SKTF hade då bytt till Vision, det fackförbund Annika Strandhäll var ordförande...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon