Search
Close this search box.

Rätt och fel om opinionen

Jag tänkte passa på att i ett litet inlägg reda ut hur det egentligen ser ut med opinionen i Moderaterna och Sossarna. Och framför allt sätta fokus på det viktigaste här: sossarna. För de är alltid väldigt snabba med att peka finger och kommentera Moderaternas siffror. Varför då? För att ta fokus bort ifrån sitt egna misslyckande givetvis. Det som pågår och pågått sedan 1994 är nämligen en veritabel katastrof för Socialdemokratin. När Juholt var partiordförande det där året efter att Sahlin avgått, innan han själv tvingades bort, kallades sossarnas siffra på 27,7 % för katastrof.    Det var i början av december 2011. I januari 2012 var siffran nere på 24,6 %.   Så här ser sossarnas valresultat ut...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon