Sök
Stäng denna sökruta.

Kommunal och IF Metalls vinsthyckleri

Alla sätt är bra men det bästa är de fula, tror jag visst LO:s slogan är. För det märks att det snart är valrörelse. LO har tydligen skakat liv i sin flopp till sajt Opinionsverket, som skulle bli något kul, nytt och spännande i valrörelsen 2014 men som mest blev en liten fis i den stora sociala mediekampanjrymden.  Alla sätt är bra, framför allt det som andra kommit på, skulle också kunna vara en av LO:s slogans för det är precis det de nu sysslar med. Olika näringslivsorganisationer, som Svenskt Näringsliv, Handelskammaren och Företagarna, har gått ihop för att uppmana sina medlemmar och andra företag att lämna in remissvar till Reepalu-utredningen på www.svarareepalu.nu. Tiden går ut 24 februari. Då bestämmer...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon