Search
Close this search box.

Skriv remissvar – påverka på riktigt

Vinst i välfärden-debatten var urspårad redan i valrörelsen men när man inte trodde det kunde gå lägre ner har just denna debatt gång på gång slagit nya rekord. Resan ner mot den verkliga walk of shame inleddes när Malmös fd kommunalråd Ilmar Reepalu utsågs till statlig utredare för "Ordning och reda i välfärden" som den så förnumstigt döpts till.  För övrigt något inget parti säger nej till. Vem vill inte ha ordning och reda? Men vem har då påstått att det inte är det? Tja, Ilmar Reepalu till exempel. Han var länge kommunalråd i Malmö som många vet. Hur gick det då med de kommunala skolorna under hans tid? Ungefär som med hans utredning faktiskt. Visserligen inleddes ökningen av resultaten...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon