Sök
Stäng denna sökruta.

Ordbingo

Hela havet stormar i politiken. Ni vet, den där leken där man har en stol mindre än vad man är personer, sätter på musik och när musiken stoppar handlar det om att inte bli utan en stol. Då är man ute. Det politiska läget i Sverige har nog aldrig varit rörigare. Och egentligen är det inte märkligt, för under Alliansens sista mandatperiod hade man nästan majoritet. Det räckte med att några enstaka riksdagsledamöter glömde att votera så fick man igenom förslag, vilket faktiskt hände någon gång när en Vänsterpartist om jag inte minns fel glömde bort att det var votering. I praktiken fick man igenom en del förslag tack vare SD men det var lätt att bortse ifrån rent mentalt. Men...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon