Search
Close this search box.

Kapitalisterna SSU

SSU är ju ständigt aktuella. Är det inte möten som förbjuder vita är det krav på löntagarfonder 2.0 eller som nu, att ordföranden kört en klassisk pamp och tagit taxi från Sälen för 8 000 kronor. Jag skrev en debattartikel idag om deras problem med att hålla isär deras och andras pengar. För de lever delvis på skattepengar.  Jag skriver delvis, för SSU är landets i särklass rikaste ungdomsförbund, trots att de inte är störst. Det är MUF.  Är man rikast tycker man kanske att taxi från Sälen är rimligt, jag vet inte. För de drar in 33-45 miljoner kronor per år på att sälja lotter. SSU äger nämligen hälften av Kombilotteriet, som tidigare hette A-lotteriet. A står för Arbetarrörelsen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon