Search
Close this search box.

Mattias Hagbergs dystopi

Jag sa att jag skulle återkomma till journalisten Mattias Hagberg, som i en tre artikel lång serie om liberala ledarsidor och opinionsbildare han inte gillar försökt begå ett lustmord men inte lyckats. Han använde en blandning av guilt by association, slapp research, gissningar och med precision bortvald fakta för att försöka bevisa att liberalismen är död, på alla ställen utom Dagens Nyheter och några obskyra lokaltidningar.  Själv kallar sig Mattias Hagberg för "vänsterliberal". Personligen har jag väldigt svårt för det epitetet eftersom jag anser att det finns en inbyggd motsättning mellan orden "vänster" och "liberal" men låt gå, han har rätt att definiera sig själv som han vill och vänsterliberal är ändå en existerande titel. Hagberg valde att gå igenom Göteborgsposten och Expressen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon