Sök
Stäng denna sökruta.

Jonas Gardell och yttrandefriheten

Jonas Gardell har äntrat scenen för debatten om falska nyheter.  Gardell, till vardags komiker och författare,  tar nu på sig mediekritikerhatten och sällar sig till den allt växande högljudda kör som utmålar falska nyheter som det största hotet sedan klimatet och kampen för isbjörnarna. Och målet är Facebook.  För sin vana trogen att ta sig själv, yrket till trots, på lite för stort allvar i rollen som samhällets stöttepelare, skrev han ett öppet brev till Facebooks grundare - Mark Zuckerberg. Gardell publicerade brevet på sin fasta kolumn på Expressen Kultur. Titeln som ska locka Zuckerberg är: "Du måste skämmas - annars är vi förlorade".  Om man inte visste bättre kunde man redan här börja misstänka att Gardell inte alls vill...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon