Sök
Stäng denna sökruta.

Förbud är gratis, Wikström

Det finns en sak den här dåliga regeringen inte kan anklagas för: att ligga på latsidan när det gäller förbud.  Förbud är nämligen gratis.  Vips kan man säga att vi har uträttat X, Y, Z under den här mandatperioden. Med enorma problem inom i stort sett varje politikområde är det regerinens mest meningslösa frågeportfölj som får dominera - Folkhälsoministerns.  Och han har jobbat hårt i förbudsfabriken. Eller vad sägs om detta resultat sedan han tillträdde den 3 oktober 2014: sitta är det farligaste som finns, förbud mot mentolcigaretter, förbud mot rökning utomhus (förslag), förbud mot att sola i solarier under 18 år och förbud mot vinklubbar (köpa alkohol online).   Jag undrar stilla när Gabriel Wikström ska förbjuda utlandsresor för barn...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon