Search
Close this search box.

Vi måste prata om dubbelmoralen om tonläget

Elfenbenstornet på Kungsholmen har idag gett sig in i diskussionen om den dåliga tonen på nätet.  Jag uppskattar en seriös debatt om samtalstonen. För jag är en av de som drabbas allra hårdast av det. Varje dag får jag blocka någon som är rejält otrevlig, varje vecka ser jag grova övertramp riktat mot mig.  Tyvärr landar inte DN ens nära en seriös debatt. Utan vill mest kasta paj som det ser ut. För en seriös debatt är inte en samling liknande Politisms "Veckans värsta högertweets". Utan tar avstamp i hur verkligheten ser ut snarare än att försöka få klick genom skärmdumpar från Twitter och inget mer.    Det jag anklagas för som övetramp är "humorlösa sosse".  På ett sätt är det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon