Sök
Stäng denna sökruta.

Kommunal satsar loss

Fackförbundet Kommunal är nog mest kända för allmänheten just nu för pampskandalen i vintras då det kom fram att ledningen bott gratis på egna skärgårdshotellet, festat loss med medlemmarnas pengar och haft porrshower på den egenägda "lyxkrogen" Metropol Palais. När sajten Politism lanserades i Almedalen 2013 med buller, bång och stora löften, gick Kommunal in med grundplåten på 3 miljoner kronor tillsammans med LO. Sedan starten har Politism enligt årsredovisningen gått 6,6 miljoner kronor back.    Det finns en bra förklaring: de är varken intressanta eller relevanta och trots att de marknadsförs på Aftonbladets startsida har de inte fler än drygt 50 000 unika besök per vecka. Sedan den 7 november har de skrivit inte mindre än 10 artiklar om...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon