Search
Close this search box.

Unionen facksplainar

Unionen är ett fackförbund som gärna testar lite nytt och fräscht.  För en tid sedan blev det känt att de till exempel använder sig av psudovetenskapen "kommunikologi", både för utbildning internt och för förtroendevalda.  Problemet är att de klassat kurserna som fackutbildning och därför skickar de gladeligen notan till landets företagare och andra arbetsgivare om deras ombudsmän vill gå på "känna-med-kroppen"-kurser utan vetenskaplig förankring alls. Kreativt. Men inte hederligt.  Jag skrev om det i januari i ett inlägg med titeln "Mumbo Jumbo på arbetstid" Nu har någon haft på sig tänkar-hatten igen och de lanserar därför nu "Mansplaining-akuten".  Det kan man läsa på Unionens Facebook-sida.    På sin hemsida förklarar de varför: mansplaining betyder att män självsäkert och ofta nedlåtande berättar för...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon