Sök
Stäng denna sökruta.

Den feministiska regeringen strikes again

Idag presenterades utredningen av vinst i välfärden.  Aldrig har väl en offentlig utredning fått så stor uppmärksamhet. Ofta brukar det vara vi invigda politiknördar som orkar läsa.  Men det beror på att frågan är så politiskt laddad, och att utredningen redan från början visat sig vara en kalkon.  Löfven och Shekarabi inledde starkt med att ge uppdraget till mannen som förstört Malmö de senaste 20 åren. Ett av många exempel är att han sa blankt nej till Kunskapsskolan att öppna skola i Rosengård. Där landets sämsta skola låg. Den stängde Malmö kommun några år senare.  Att sätta en företags- och valfrihetshatande vänstersosse att styra båten var ett sätt att fjäska för Jonas Sjöstedt och samtidigt ge kamrat Reepalu ett nytt fint...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon