Sök
Stäng denna sökruta.

Att göra en Bromander

Alla är jämlika men vissa är lite mer jämlika.  Med de tragiska orden kan man sammanfatta Bromander-gate.  Erik Bromander hade fram till nyligen det högsta politiska tjänstemannajobbet - statssekreterare. Det var han åt infrastrukturminister Anna Johansson. Tidigare var han huvudsekreteterare i Sverigeförhandlingen, ni vet idén med höghastighetståg genom Sverige för 320 miljarder? DN avslöjade, gissningsvis efter interna läckor från Näringsdepartementet, att statssekreterare Bromander åkt på 27 resor sedan han tillträdde för 24 månader sedan. Ofta långt. Och spenderat över 800 000 kronor på resor.    Jag har försökt lägga ett pussel av den info som finns på regeringens hemsida (bristfällig), Sweden Abroad och andra källor för att identifiera resmålen och när.  Detta är det jag hittat:  2015-11-12: Japan 2 mars...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon