Sök
Stäng denna sökruta.

Sveriges sämsta myndighet – Arbetsförmedlingen

År efter år är det samma resultat - sämst förtroende får Arbetsförmedlingen.  De kan höja sig något på marginalen, ändå är det alltjämt jumbo. Vad beror det här på? För de kostar också mer än de någonsin kostat. De förmedlar till exempel inga jobb. Det kan ha något med det att göra. När jag själv var mellan jobb efter min föräldraledighet registrerade jag mig där, annars halkar man ur alla system. Jag fick träffa Gunnar eller Bertil. En snäll man närmare 60 år. Han skrev in vad jag gjorde i systemet. När jag försökte förklara public affairs skrev han in marknadsföring. Jag blev tvungen att gå på ett möte några månader senare. Ett informationsmöte, som man måste gå på....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon