Sök
Stäng denna sökruta.

Anna Johansson – Marjasin i regeringen Löfven

Kommer ni ihåg Sigvard Marjasin? Ni som är födda på 80-talet och framåt kanske inte gör det. 1977 till 1989 var han ordförande för fackförbundet Kommunal och mellan 1989 och 1994 var han landshövding i Örebron län. Socialdemokrat. Han blev känd för att han som landshövding klippte och klistrade i representationskvitton. Han åtalades men friades senare. Anna Johansson, vår infrastrukturminister, är nu i blåsväder. Hennes statssekreterare Erik Bromander har passat på att resa sedan han tillträdde. För 829 000 kronor.  I en intervju med DN svarar ministern att hon inte har koll på vad hennes statsekreterare gör exakt. Inte när han reser i alla fall. Då kan man spontant tycka att det är märkligt att en sådan erfaren politiker som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon