Search
Close this search box.

Bli prenumerant

Jag får regelbundet mail från er läsare om frågor efter Swisch eller andra sätt att bidra finansiellt för innehållet på bloggen.  Fram tills nu har jag inte haft något svar på den frågan.  Men nu kan ni som vill bidra till bloggens fortsatta existens och ett innehåll som utmanar traditonell media om vinklar, perspektiv och vilka historier som berättas, blir prenumerant via Patreon.  Det fungerar som en Kickstarter fast löpande. Ni väljer själva månadsbelopp från 1 dollar och uppåt. Patreon är den största plattformen och har säker teknik för betalningar.  Ni kommer till sidan genom att klicka på länken här. Ni som inte vill kommer givetvis kunna läsa bloggen gratis även i fortsättningen. Detta är bara ett sätt att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon