Search
Close this search box.

Dan Eliassons walk of shame

Aldrig har väl en myndighetschef så snabbt blivit så kritiserad som vår rikspolischef Dan Eliasson.  Få personer har heller inte varit inblandad i så många skandaler som Eliasson, innan han utsågs till rikspolischef den 20 november 2014. Jag har därför sammanställt allt jag kunnat hitta kring vår rikspolischef. För han skulle aldrig blivit utsedd. Det är dags att vi packar väskan åt Eliasson.    Eliassons första möte med polismyndigheten kom som 17-åring, då han och hans kompisar  i Hedemora krossade en butikägares fönster för "att han var kapitalist". Nu tycker inte jag att domar för skadegörelse när man är tonåring ska ligga en till last när man är vuxen. Jag vill däremot illustrera dels hans politiska hemvist, dels den attityd...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon