Sök
Stäng denna sökruta.

Skolan brinner

I somras var det mycket fokus på bilbränder. Kriminella ungdomar och gäng som satte eld på bilar för att framför allt protestera mot att polisen gjort insatser mot gängen.  Det man inte pratar mycket om alls är att det VARJE år brinner i ca 530 skolor.  I genomsnitt är det 1,5 skolbränder per dag.  Jag har fått ut statistik över skolbränder från Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap. Det är deprimerande läsning. Tidigare har man sagt att en skola om dagen brinner. Inte ens det stämmer längre.  Skolbränderna ökade med 7 % mellan 2014 och 2015. Bränderna i skolbyggnader har ökat med 5 % och bränder utanför skolbyggnaden med 10 %. Förra året brann det 378 gånger inne i skolor och 154...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon