Sök
Stäng denna sökruta.

Boken är klar!

Min bok "Vad håller ni på med", om slöseri, hyckleri och pampfasoner är äntligen klar. Boken ges ut på Calidris förlag och kommer inom kort in på nätbokhandlarna.  Där kan ni Bevaka boken. Gör gärna det. :-) Jag finansierade produktionen med en Kickstarter-kampanj i våras och fick in 136 000 kronor av 390 personer.  De som bidrog med 1 000 kronor eller mer får biljetterna gratis. Alla andra får betala entréavgift på 150 kronor men då ingår både bok och öl/vin samt möjligheten att få lyssna på de tre skickliga talarna:  - Sara Skyttedal, kommunalråd KD i Linköping - Martin Borgs, fd SlösO och numera partner på PR-byrån Milton Labs - Hanif Bali, riksdagsledamot för Moderaterna Alla som vill...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon