Sök
Stäng denna sökruta.

Wikström jagar romrussin

En av landets flitigare, men mest meningslösa, statsråd är utan tvekan Folkhälsoministern. Han är även sjukvårdsminister men det enda han har åstadkommit där hittills som gör någon märkbar skillnad är att HIV-preventionen nu får halverad budget nästa år. Bra jobbat. Den accellerande TBC-situationen verkar Wikström inte orka ta tag i.  För vad är väl roligare än att vara rolighetspolis? Njutnings-avvecklare, Uppfostringsmagister och allt annat man kan kalla jakten på allt kul. Nu stoppas hans förbudsiver att få införa varumärkesförbud på cigaretter, då utredningen av mediegrundlagarna, är eniga i att en grundlagsändring skulle krävas.  Regeringen Löfven har inga svar på någon av de riktigta problemen. Så då kan man ju fokusera på att lösa problem som inte finns.  Som Wikströms...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon