Search
Close this search box.

Statliga barer 2016

Ju mer man gräver, desto djupare kommer man ju. Och desto mer skräp hittar man.  Tyvärr nästan. För av en slump snubblade jag över den för mig nya informationen att svenska staten har en sportbar-kedja.  Vi skattebetalare äger alltså fyra barer.  Ja, läs den meningen igen. För det är svårt att fatta. På 80-talet drev svenska staten hamburgerkedjan Clock, som skulle konkurrera med världens största snabbmatskedja McDonalds. Det gick som förväntat - konkurs.  Då kanske man hade trott att de lärt sig, och att Sverige var långt ifrån sitt forna DDR-osande jag, men icke. För 2014 tyckte Svenska Spel att egna sportbarer vore nice. Och startade därför Sport Zone. Trots att vi i Sverige har flera stora sportbars-kedjor ville staten...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon