Sök
Stäng denna sökruta.

United States of Anne Ramberg, del 1

På grund av längden har jag valt att dela upp inlägget i två delar. Del 2 publiceras i morgon. Landets mest kända advokat - Anne Ramberg, generalsekreterare för Advokatsamfundet sedan 16 år - är i blåsväder. Igen.  För Ramberg har gjort sig känd från allt ifrån att tysta interna kritiker till att svinga, framför allt mot höger, med ett vukabulär som delvis delas med Sebbe Staxx.  Nyligen intervjuades hon i lördagsintervjun i P1 och fällde då det redan klassiska uttalandet att humanismen, som hon likställer med ett stort flyktingmottagande, kräver att pensionärer får göra avkall på sin välfärd. Många reagerade negativt på detta påstående.    Innan vi går vidare in i rallarsvingarnas värld tänkte jag att det är bra att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon