Sök
Stäng denna sökruta.

Stackars Ny Tid

Få har nog missat drevet mot Alice Teodorescu. Igen. Det verkar vara en återkommande storm, ungefär som El Nino.  Nu är det sosse-blaskan Ny Tid, som praktiskt taget inte gjort något annat än att läsa hennes texter på senaste tiden. Vilket ändå ska tas som en komplimang av henne tycker jag.  Jag tänker av princip inte länka till Ny Tid i inlägget för att jag inte vill dra trafik dit. En trafik de väldigt gärna skulle vilja ha.  Jag tänker inte ägna mig åt deras pajjiga påhopp på Alice, det är inte värt att kommentera. MEN det roliga i allt detta, för att det finns roligt, är att en tidning som 100 % finansieras av lika delar skattemedel och pengar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon