Sök
Stäng denna sökruta.

Myndighets-bonanza

När man inte kan fixa de verkliga problemen försöker man lösa problem som inte finns, för de är betydligt enklare att fixa.  Detta är regeringen Löfvens melodi och följaktligen har de ännu en gång startat en ny myndighet. Utan att lägga ner något gammalt.  Att hitta på olika myndigheter är också ett gammalt socialdemokratiskt trick för att tillskansa sig makt som går bortom mandatperioder. Så har de gjort i alla tider. De myndigheter de skapar under sitt eget regeringsinnehav sätter de nästan uteslutande sina egna partilojala som chefer och tjänstemän i, och de försöker byta ut så många myndighetschefer de kan av de befintliga. Då försäkrar man sig om att ha partister på alla delar av samhället, ge sina vänner...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon