Sök
Stäng denna sökruta.

Dubbelfel av Laul

Ett "mediabråk" har dykt upp mellan sportjournalisten Robert Laul och politiska reporten Niklas Svensson på Expressen. Bakgrunden är en tweet Svensson sedan tog bort och bad om ursäkt för.  I sak har Svensson inte fel alls, givet vad som står i lagen. Förutom ordet omedelbart, som någonstans implicerar att det inte mellan lögnen och utvisningen måste föreligga en myndighetsprocess.  Den som är ute och cyklar är Robert Laul.    Svensson tweet var:  "Den asylsökande som ljuger om sin ålder borde naturligtvis omedelbart tvingas lämna landet" Laul skrev då en artikel på SVT Opinion som med kraftigt överdrivet tonläge kräver att Svensson borde lämna in sitt pressleg (det kan vara ironi här vad gäller just kravet på pressleget, texten är rätt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon