Search
Close this search box.

Sosse-matte

Kom ihåg det här till nästa valrörelse: ingenting sossarna säger betyder någonting. Vallöften för dem är en valuta för att makt. De betyder ingenting.  Så på knappt 2 år, varav bara snart ett år på egen budget, har de redan hunnit bryta de allra flesta av sina "vallöften".  Det senaste i raden är att inte höja skatten på inkomster. De inledde med att i budgetpropositionen för 2016 ta bort jobbskatteavdraget för de högsta inkomsterna. Men det var inte allt. De gjorde det dyrare för pensionärer att jobba istället för att mata duvor.     Regereringen Löfven, som gjort fummel och fel till sin röda linje, råkade lägga ut ett pressmeddelande på sin sajt som DN såg innan det togs ner och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon