Sök
Stäng denna sökruta.

Vinst-i-välfärden-testet

Samma dag som Reepalu läckte innehållet i utredningen meddelade Academedia att man vill dela ut vinsten till aktieägarna, det vill säga alla som köpte aktier när bolaget noterades. Vilket innebär till exempel att de lärare som köpte aktier skulle få utdelning. Det är det fina med börsnotering - alla kan äga. Ingen slump om du frågar mig.  En annan orsak till varför det inte är någon slump att det läcker just nu trots att utredningen ska presenteras först i november - man vill ta fokus från migrationspolitiken och försöka skaka lite liv i klassis vänster-höger-politik.  Sossarna sjunker som en sten i opinionsmätningarna. Inte lika fort som de gröna kompisarna men det ser inte bra ut.  Vad passar väl då...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon