Search
Close this search box.

Bidragsfusk – en vänsterdygd

Jag vet inte om det är fler som har noterat med. Men ett PM måste ha skickats ut till landets sosse-tidningar under våren från partihögkvarteret på Sveavägen 68 (socialdemokraternas alltså). För det har varit en veritabel kavalkad i ondgöra-sig-över-skattesmitare-krönikor sedan april. Detta är bara ett axplock från Aftonbladets Karin Pettersson, Anders Lindberg, sommarvikarie Linnea Swedenmark, LO-tidningen Arbetet,  Arbetet igen, Dagens Arena, Ingvar Persson på Aftonbladet och Politism och Politism igen skrivit sedan i början av april.    Är då skattefusket vårt stora samhällsproblem? Och har det ökat? Man kan tro det av den massiva media-fokusering från vänsterpressen. Men artiklarna ska ses snarare som en PR-kampanj för S än något som anknyter till verkligheten.  För enligt Brå sjunker skattefusket kraftigt.  Sedan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon